Gemeente Dessel werkt aan nieuwe uitgave stratenplan

Bekijk alle nieuwsberichten »

18-08-2016

 

 

Het gemeentebestuur werkt momenteel aan een nieuwe uitgave van het officiële gemeentelijk stratenplan. Hiervoor werd de firma Gentle aangesteld. Doel is om samen met deze firma een foutloos en duidelijk stratenplan uit te geven dat we huis aan huis zullen verdelen en, achteraf, verkrijgbaar is op onze diensten. Het plan wordt gefinancierd met medewerking van de handelaars.


Binnenkort zal een vertegenwoordiger van de firma Gentle bij verschillende handelaars langsgaan of is hier al langs geweest. Dankzij de advertenties kunnen we het plan gratis aan elke inwoner, bezoeker of toerist aanbieden.

Het gemeentebestuur benadrukt dat enkel de firma Gentle officieel samenwerkt met het gemeentebestuur. Bij twijfel, vragen of problemen vragen we de handelaars zo snel mogelijk het gemeentebestuur te contacteren.

Op de achterzijde van het plan zal toeristische informatie over onze gemeente geplaatst worden. Zo willen we het plan, naast de eigen inwoners, ook voor de talrijke toeristen aantrekkelijk maken.

Meer info: dienst informatie, tel. 014-38 99 35, informatie@dessel.be