Fanfare “De Ware Eendracht”: Jubel-restaurantdag

Bekijk alle nieuwsberichten »

27-08-2016

Fanfare “De Ware Eendracht”: Jubel-restaurantdag

 

 

Op zondag 4 september is iedereen welkom op de jaarlijkse restaurantdag van de 150-jarige K.F. De Ware Eendracht. Die vindt plaats in de fanfarezaal aan de Leo Kempenaersstraat te Schriek.

Als voorgerecht is er verse soep. Voor het hoofdgerecht kan u kiezen tussen vidé, koude schotel met zalm of de specialiteit : een lekkere biefstuk, geserveerd met frietjes. Nieuw is de hedendaagse saladbar! Daarna kan u genieten van een ijsje. Ook de jongsten worden niet over het hoofd gezien. Voor hen is er een kinderschotel met curryworst en frietjes.

Vooraf inschrijven is niet nodig! De keuken is open van 11.30 tot 19.30 uur.

 

 

 

Noteer ook al in uw agenda, verdere info volgt later

Kon. Fanf. De Ware Eendracht – Schriek presenteert :

 

Zaterdag 29 oktober 2016 : : Jubileumconcert 150 jaar DWE 
(KF De Ware Eendracht feest met muzikale vrienden)

Schouwburg – CC Zwaneberg

 

 

Dit jaar, in 2016, is ons thema-concert omgevormd tot Jubileumconcert. Omdat je ‘feesten’ altijd in groep doet zijn e uitgeweken naar de Schouwburg in CC Zwaneberg zodat we veel meer toeschouwers kunnen ontvangen dan in onze Schriekse zalen. Maar ook op het podium hebben we extra vrienden uitgenodigd om mee te feesten. Zo zijn diverse ‘ex-muzikanten’ terug op post om dit jubileumconcert mee te maken, en hebben we enkele lokale Heistse en Schriekse gasten. Vooreerst presenteren we een uniieke cominatie van fanfare met pIE p.KLEIN. De Schriekse solo-gitarist Bert Verschueren komt op bezoek en brengt zangeres Aalex Vertommen uit Heist-Goor mee. De bekende Heistse dirigent en trompettist Bert Van Thienen zal het publiek komen verrassen. En ten slotte is er de medewerking met de zangklas van de Heistse Muziekakademie. Jeugdtalent Daria (bekend uit The Voice for kids) en charme-zanger Alonso zullen hun talenten tonen. Dit wordt ongetwijfeld opnieuw een hoogstaande muzikale avond met allemaal muzikanten van eigen bodem.