Nieuws uit Herentals

Bekijk alle nieuwsberichten »

16-09-2016

 

 

G-sportdag

 

Op zaterdag 22 oktober vindt in Herentals de G-sportdag plaats. Tijdens deze sportdag kunnen personen met een handicap in een ontspannen, familiale sfeer kennismaken met verschillende sporten. De sportdag vindt plaats tussen 11 en 16 uur op verschillende locaties. De vrijwilligers van de Minder Mobiele Centrale zorgen voor vervoer tussen de verschillende sportclubs.

 

Hap Food Truck Festival

 

Van vrijdag 16 tot zondag 18 september slaat het Hap Food Truck Festival voor de derde maal de tenten op in Herentals. U kunt dit maal op de Grote Markt genieten van de maaltijden van een dertigtal food trucks. Er zijn palmbomen, sfeerverlichting en fijne muziek. Zo tovert het festival de Grote Markt om tot één groot openlucht restaurant. De toegang is gratis en voor de kinderen is er animatie.

 

AC Herentals bestaat 50 jaar

 

Atletiekclub AC Herentals bestaat dit jaar 50 jaar. Het stadsbestuur ontvangt de jubilerende club daarom op voor zaterdag 05 november om 19 uur in de Lakenhal. De club ontvangt ook een aandenken.

 

Wielerwedstrijd ’t Scheef Kaderde

 

Op zaterdag 1 oktober vindt in Noorderwijk de wielerwedstrijd van ’t Scheef Kaderke plaats. De politie zorgt voor begeleiding zodat de wedstrijd in alle veiligheid kan verlopen. Van 1 tot 7 oktober kunt u ook langskomen bij het kermisrestaurant van de wielerclub.

 

Sportel mee met Qi Gong

 

Sportieve senioren kunnen dit jaar lessen Qi Gong volgen. Qi Gong is een Chinese bewegings- en ademhalingsleer. De lessen vinden plaats op vrijdag door op 18 en 25 november, en 2, 9 en 16 december, telkens van 10 uur tot 11.30 uur in De Vossenberg. Deelnemen kost 3,20 euro per les.