Vandaag openingsfeest van het nieuwe cultuurseizoen

Bekijk alle nieuwsberichten »

25-09-2016

Het Herentalse cultuurcentrum ’t Schaliken reserveert de laatste zondag van september traditiegetrouw voor het openingsfeest van het nieuwe cultuurseizoen. Kinderen zijn er meer dan ooit baas.

Cultuurcentrum ’t Schaliken tovert met heel veel animatie het buitenplein, de schouwburg en de Grote Markt om tot een paradijs voor kinderen. Daarvoor heeft het heel wat muziek, circus, humor en straattheater in petto.

Op de Grote Markt kunt u genieten van straattheater van van Mi Grande en Cabaret Bicyclet of van een circusact van Compagnie Mirador. De kinderen kunnen er reuzenzeepbellen blazen en zich amuseren op draaimolen Lancelot.

In de schouwburg brengen Stenzel en Kivits muzikale humor. Op het buitenplein brengt Elastic het humoristische spektakel The Gag Man en is er voor de allerkleinsten grime en ballonnenpret.

 

Praktisch

Openingfeest ’t Schaliken op zondag 25 september van 14u tot 17.30u op de Grote Markt van Herentals. Bij slecht weer vindt het feest plaats in de foyer en in de schouwburg. Alle optredens zijn gratis.