Verkaveling De Bos, een perspectief op 100 nieuwe wooneenheden

Bekijk alle nieuwsberichten »

01-10-2016

Projectontwikkelaar “Group Deneve” uit Heist-op-den-Berg werd vandaag eigenaar van de grond vroeger beter bekend als de voetbalterreinen van K.S.V. Heist-op-den-Berg onder naam “De Bos”.

Het terrein gelegen tussen de Boudewijnlaan en de Bossestraat is goed voor meer dan 30.000m2.  Het nieuwe RUP “De Bos” dat in februari 2016 definitief goedgekeurd werd, biedt de mogelijkheid voor een ontwikkeling van meer dan 100 woonentiteiten en een buurtsupermarkt. Een mix van half open en gesloten bebouwing, alsook een doordachte inplanting van appartementen binnen het gebied, behoren tot de mogelijkheden. Wonen boven de winkel wordt een belangrijk aspect om alles mooi te integreren.

Als alles volgens plan verloopt kan de aanleg van de nieuwe wegenisinfrastructuur eind 2017 van start gaan. In de loop van 2018 zou de ruwbouw van start kunnen gaan.

Het hele gebied zal slechts langs één zijde met de wagen toegankelijk worden. Voor fietsers en voetgangers zullen de nodige toegangen extra worden voorzien. Het nieuw ontwikkelde woonerf moet daardoor de woonkwaliteit bieden die we allen op de dag van vandaag wensen.

Vastgoedkantoor Deneve & Partners staat in voor de commercialisering en de verkoop. Verwacht wordt dat de eerste appartementen en woningen te koop zullen worden aangeboden eind volgend jaar.

Voor meer info kan altijd contact opgenomen worden met: Group Deneve, Noordstraat 2 a, 2220 Heist-op-den-Berg; wilfried@groupdeneve.com, of rechtstreeks met Dhr.Wilfried Deneve via 0495 584040.