Werken N13: infoavond (buurt)bewoners Geelseweg op 20 oktober

Bekijk alle nieuwsberichten »

15-10-2016

 

 

Vanaf begin 2017 tot eind 2018 krijgt de N13 (Geelseweg) tussen Prima-Lux in Herentals en de Antwerpseweg in Geel een grondige opfrisbeurt. Naast een structureel onderhoud van de gewestweg komt er riolering, een nieuwe waterleiding en worden de fietspaden tussen Herentals en Geel volledig vernieuwd.


Ook enkele zijstraten zoals de P. Van Lommelstraat, Kanaalstraat, Sint-Sebastiaanstraat, Missestraat, Puntstraat en een stukje Lammerdries worden aangepakt.

Bewoners en bedrijven van de Geelseweg en de zijstraten hebben onlangs al een uitnodiging ontvangen voor een infoavond over de geplande werken. Deze infoavond, die voornamelijk voor hen bedoeld is, vindt plaats op donderdag 20 oktober 2016 om 20.00 uur in ontmoetingscentrum De Vrede, Lichtaartseweg 131.

Ben je huurder van een woning of industrieel pand in de Geelseweg? Gelieve dan de eigenaar op de hoogte te brengen van deze infovergadering of zijn gegevens door te mailen naar technische.dienstverlening@olen.be.

Alle Olenaars bereiken

De werken aan de N13 zijn een samenwerking tussen Aquafin, Agentschap Wegen en Verkeer, de stad Geel en de gemeente Olen. De komende weken en maanden wordt nog uitvoerig over dit project gecommuniceerd zodat alle Olenaars zo goed mogelijk ingelicht zullen zijn over de timing, de impact en het resultaat van de werken.