Nieuws uit Westerlo

Bekijk alle nieuwsberichten »

19-10-2016

Avond van het bestuurslid op vrijdag 21 oktober

Westerlo hecht veel belang aan het verenigingsleven. Verenigingen zijn de kloppende harten van onze zeven dorpen. En we hebben ook bewondering voor de bestuursleden die de verenigingen draaiende houden. Tijdens de Avond van het bestuurslidzet de gemeente die bestuursleden graag in de bloemetjes met een gezellig feest, een huldiging en optredens.

De Avond van het bestuurslid vindt plaats op vrijdag 21 oktober vanaf 19.30 uur in De Zoerla. Er worden meer dan duizend deelnemers verwacht. Eerdere edities vonden plaats in 2005 en 2008.

 


Opentuindag in Den Hof van Jeanne op zaterdag 22 oktober

Op zaterdag 22 oktober van 10 tot 17 uur organiseren de vrijwilligers van de demovolkstuin Den Hof van Jeanne een opentuindag. Je krijgt er uitleg over de moestuin achter het hoveniershuis in de Hollandse dreef. Kinderen en ouders kunnen er ook een handje te helpen. Eddy Vets, peter van Den Hof van Jeanne, laat je proeven van de oude fruitsoorten die deze winter aangeplant worden in de fruitgaard.


Opendeurdag Lokaal Dienstencentrum TerHarte op zaterdag 22 oktober

Lokaal Dienstencentrum TerHarte op de OCMW-site in de Verlorenkost is één jaar open. Ze nodigen iedereen uit om kennis te maken met hun werking. In het dorpscafé kan je hapjes en drankjes uit de hele wereld proeven. De toegang is gratis.

Inwoners van Westerlo, en dan vooral senioren en zorgbehoevenden krijgen in TerHarte hulp en komen er samen. Heb je ontspanning nodig, zoek je gezelschap en een leuke tijd of wil je graag dingen bijleren over taal, computer of gezondheid? Dan ben je er aan het juiste adres.