Kerstshoppen in Herentals

Bekijk alle nieuwsberichten »

08-11-2016

 

Uw kerstinkopen doen in Herentals is dit jaar, meer dan ooit, de moeite waard. In het gezellige historische stadscentrum vindt u een groot en origineel aanbod aan kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding. Samen met de vele café- en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, versierd met nieuwe kerstverlichting en kunst.

Winkels open op zondag 11 en 18 december

Op zondag 11 en 18 december zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. Op 11 december is de Zandstraat verkeersvrij en staat de jaarlijkse kerstmarkt op de Grote Markt. Op 18 december rijdt de kerstman van 13 tot 14 uur in een koets door de winkelstraten.

Win een auto met de eindejaarsactie van de Herentalse handelaars

De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals organiseert opnieuw een grote eindejaarswedstrijd. De hoofdprijs is een KIA Picanto, geschonken door Garage Peeters. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u tussen 1 en 31 december stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als u stempels van tien verschillende winkels hebt, kunt u uw wedstrijdformulier indienen. Vanaf half november staat de wagen tentoongesteld op de Grote Markt.

Helemaal Herentals Kadocheques, het ideale geschenk

Weet u niet wat kopen voor uw familie, geliefden of vrienden? Dan biedt de Helemaal Herentals Kadocheque u een perfecte oplossing. U kunt de cheques gebruiken in meer dan 100 winkels in en rond het centrum van Herentals. De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). Interessant weetje voor de last-minute shoppers: de dienst toerisme is op zaterdag 24 en zaterdag 31 december open van 10 tot 14 uur.
 
Kunst in de Zandstraat

Laat u tijdens het winkelen verrassen door het Pop Up Art Project van de Stedelijke Academie. In de etalages van de Zandstraat ziet u kunstwerken stap voor stap tot stand komen. Ook de gevel van het afgebrande Gildenhuis wordt volledig bedekt met kunst. Via een groot doek maakt u kennis met de ontwerpen van het street art project dat in december de fietstunnel aan Prima-Lux zal opfleuren.