Zondag Olen-Jaarmarkt met kermis, markt en dansfeest

Bekijk alle nieuwsberichten »

11-11-2016

 


Het is zondag feest en dat mag iedereen geweten hebben. Het dorpsplein in Olen-Centrum vormt al meer dan 200 jaar het decor van OIen-Jaarmarkt. Deze nostalgische markt bloeit als nooit te voren. Thema dit jaar is Tirol. Naast allerlei kermisattracties is er ook een dansfeest in de spiegeltent.


Wat valt er allemaal te beleven?

•Gezellige markt in voormiddag

Kom op zondag 13 november snuisteren tussen de kraampjes rond het dorpsplein. Er is ook een kleine dierenmarkt. Een kindermarkt vind je op het pleintje voor de CM. Omdat het thema van de jaarmarkt dit jaar Tirol is, mag je gerust een origineel Tirolerkostuum of een mooi Dirndljurkje aantrekken...

•Kermis in namiddag

Een groot deel van het dorpsplein wordt ingepalmd door talrijke kermisattracties. Van een kleine rups voor de jongsten tot botsautootjes voor de jongeren. Pret is er ook verzekerd in het lunapark en in de vele andere attracties. Plezier voor jong en oud gegarandeerd!
•Dansfeest in namiddag

Kom na je bezoek aan de markt en de kermis ook zeker eens een kijkje nemen in de spiegeltent (van 12.00 tot 17.00 uur). De dj zorgt voor een ongelooflijke sfeer. De inkom van dit dansfeest is gratis. Ben je niet zo beweeglijk? Kom genieten van de knusse gezelligheid.