Stem jouw favoriete cartoons op de windmolens

Bekijk alle nieuwsberichten »

19-11-2016

 

 

Je kan er niet meer naast kijken: de hoge windturbines in Olen. Twee van die exemplaren zullen binnenkort opgesmukt worden met een cartoon uit de wedstrijd Olense Kartoenale. Jij kan kiezen welke twee afbeeldingen het worden.

 

Kies uit zes cartoons

Kies jij graag mee welke cartoons een plaats verdienen op de twee windmolens?
•Vul dan het digitale stemformulier in dat je vindt via het e-loket.
•Of vul het papieren stemformulier in dat je vindt in De Driehoek van november en breng het ten laatste op 22 december 2016 binnen bij het onthaal van het sociaal huis of het gemeentehuis.

Doe zeker mee. Zo maak je kans op een mooie prijs!

 

Waarom gebeurt dit?

Het Vlaams Energie Agentschap (VEA) bestaat tien jaar en moedigt iedereen aan om duurzaam met energie om te gaan en meer groene energie te produceren. Tijdens dit feestjaar wil het agentschap de aandacht vestigen op het positieve karakter van windenergie en wil het zorgen voor inspirerende windturbines die passen in de omgeving. In samenwerking met EDF Luminus en het lokaal bestuur van Olen heeft VEA er daarom voor gekozen om twee windturbines langs de Sluizenweg te voorzien van zeer omvangrijke stickers met Olense cartoons. In 2015 was het thema van de internationale cartoonwedstrijd energie, wat een groot aantal mooie cartoons opleverde.