Intracto zoekt 12 nieuwe collega’s

Bekijk alle nieuwsberichten »

29-11-2016

 

Voor het vijfde jaar op rij boekt Intracto een groei van meer dan 30%. Daarom zoekt het digitaal agentschap momenteel 12 nieuwe collega’s. In 2016 werden er reeds 25 nieuwe krachten aangeworven, maar het bedrijf wil klaar zijn voor een volgende groeispurt in 2017.

Intracto groeit sterker dan de markt


De vraag naar digitale expertise blijft toenemen, wat blijkt uit Intracto’s stijgend aantal strategische projecten en nieuwe klanten waaronder Volvo, Knauf Insulation, Hypotheekwinkel en Materialise. Intracto beantwoordt die snel groeiende markt door nieuwe talenten aan te werven en zo haar standaard voor service en dienstverlening te behouden.


Digitale expertise


Om al die online business vorm te geven, zoekt het bedrijf naar zowel jonge wolven als ervaren profielen die goed begrijpen waar het schakelpunt ligt tussen business, branding en marketing. “Om de klant een totaaloplossing aan te bieden, hebben we nood aan profielen met elk hun eigen expertise, zo kunnen we onze concurrentiepositie blijven behouden.” aldus strateeg Hans Van Eemeren.


Lokaal talent


De shift naar het digitale is niet enkel goed nieuws voor Intracto maar ook voor lokaal talent. “De tijd dat top-agentschappen enkel in het Brusselse of andere grote steden te vinden waren, ligt ver achter ons.” aldus Intracto-CEO Pieter Janssens. De campus in Herentals is voor veel werknemers een rustige, maar vooral gemakkelijk en snel bereikbare locatie.

 

Meer over de vacatures vind u hier :

 

http://www.intracto.com/nl/jobs?utm_medium=email&utm_campaign=Persbericht%20Intracto%20zoekt%2012%20