(chocolade) Kerstkaarten versturen vanuit een pop-up-webshop: de TWEBSHOP

Bekijk alle nieuwsberichten »

13-12-2016

 

 

Wie verstuurt er anno 2016 nog kerstkaartjes? Misschien jij opnieuw, en zelfs nog deze week. Toch als je naar www.twebshop.be surft en verleidt wordt door wat er daar in de aanbieding is.

De twebshop is een pop-up-webshop, trendier wordt het niet. Van 12 tot 18 december kan je er originele en lekkere kerstkaartjes en -pakketjes personaliseren, die dan in jouw naam verstuurd worden naar wie je maar wil. En je steunt er bovendien nog een goed doel mee.

 

De twebshop is een project van TWERK vzw  uit Herentals, een sociale werkplaats voor mensen met autisme. TWERK is gespecialiseerd in 4 dingen: mailings, digitalisering, productie van gepersonaliseerde chocolade en verpakkingen op maat. Heel uiteenlopende specialiteiten, die wonderwel samenkomen in de twebshop. TWERK ontwikkelde een aantal speciale chocoladeproducten (chocomelkstaafjes en een eetbare gouden kerstbal), ontwierp leuke kerstkaarten en pakketjes (met zowaar een magnetische kersstbal-flesopener), en gaat die nu bedrukken met jouw eindejaarswensen. De pakketjes passen in elke brievenbus, en dat is handig: je bestemmeling hoeft niet thuis te zijn om te tekenen voor ontvangst, maar vindt zijn kaartje/pakketje precies getimed op 23 december in de bus.

 

Het loont de moeite om eens een kijkje te gaan nemen in de twebshop. Vooral het personaliseren van de kaartjes spreekt  tot de verbeelding. Je kan online zelf je boodschap in het kaartje plaatsen en vormgeven. Nadien geef je je adressen in, en je kan op beide oren slapen: tante Constance krijgt je wensen right on cue thuisbezorgd. En ze zal nog gecharmeerd zijn omdat je tegelijk het goede doel hebt gesteund.

 

TWERK kreeg voor dit project de steun van CHILI Publish en Graphique Alliance, hippe grafische bedrijven met het hart op de juiste plaats. Zij zorgden voor de integratie van een online editor in de webshop, die TWERK helemaal zelf op punt stelde. Hun state-of-the-art-technologie doet de twebshop draaien, en zorgt ervoor dat je nu wel een leuke kerstkaart kan versturen. En is het niet naar tante Constance, dan doe je het maar naar jezelf. Zo help je TWERK wat extraatjes te vergaren om in 2017 een verdiend feestje te bouwen voor hun 25-jarig bestaan. En misschien krijgt dit project dan nog een langer staartje…