Geniet zondag mee van mooie winterwandeling

Bekijk alle nieuwsberichten »

06-01-2017

De winter is hét seizoen bij uitstek om je wandelschoenen aan te trekken. Kempens Karakter heeft daarom een reeks van elf winterwandelingen uitgestippeld. Op zondag 8 januari is Olen aan de beurt. Je bent van harte welkom om het boeiende landschap van onze gemeente te verkennen.


Van nu tot en met eind maart kan je bijna elke week in één van de gemeenten van Kempens Karakter een wandeling meepikken. Tijdens of na de wandeling word je verrast met een proevertje. Aan de wandelreeks is bovendien een leuke wedstrijd verbonden. Als je aan vijf wandelingen deelneemt, maak je kans op één van de twaalf manden boordevol streekproducten.

Winterwandelen in Olen: ‘Landschapswandeling in Olen’

Op zondag 8 januari kan je onder begeleiding van de Olense wandelpeters een mooie landschapswandeling maken in O.-L.-V.-Olen. Stap mee langs de paadjes en door de bossen. Trek je jas aan voor deze heerlijke winterwandeling en kom hopelijk genieten van de winterse zon.

Praktisch:
•vertrekplaats: kerk O.-L.-V.-Olen, Beilen 2;
•Vertrek om 14.00 uur (einde rond 16.30 uur);
•Aantal km: 8,3 km;
•Prijs: 2 euro;
•Reserveren is niet nodig.

De volledige reeks winterwandelingen zijn gebundeld in een handige brochure die je kan vinden in de Toeristische Informatiepunten (TIP’s). Je kan deze brochure ook downloaden op www.erfgoedcelkempenskarakter.be.