Gladiolen strikt Milow en Goose voor 18de editie

Bekijk alle nieuwsberichten »

06-01-2017

 

De eerste week van 2017 wordt, als het van Gladiolen afhangt, meteen de gekste. De hele week lost de organisatie nieuwe namen voor de volgende editie van het Olense festival. Meteen erna, op zaterdag 7 januari, start de online voorverkoop.


De Kortrijkse groep Goose was de eerste klepper die Gladiolen recent aankondigde. Al jarenlang staat Goose torenhoog op de verlanglijstjes van de organisatoren en van het publiek van Gladiolen. Goose speelt op vrijdag 2 juni.

Op woensdag 3 januari loste de organisatie een nieuwe naam voor Gladiolen 2017. Milow zal tijdens zijn drukke Europese tournee een stop maken in Olen. Ook hij stond hoog op de wenslijst. Milow speelt op zaterdagavond 3 juni.

Start online voorverkoop

Zaterdag 7 januari om 10.00 uur stipt start de online voorverkoop van Gladiolen 2017. De voorbije jaren was het Olense festival telkens uitverkocht. Wie erbij wil zijn op deze 18de editie doet er goed aan op voorhand tickets te kopen. Met dagtickets voor 20 euro en combitickets voor slechts 30 euro blijft Gladiolen een festival met een beresterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuw is dat bezoekers nu ook op voorhand online drankbonnen kunnen kopen. Je doet er extra voordeel mee: per twintig bonnetjes krijg je er twee gratis bij. Een nieuwjaarscadeau!

De 18de editie van Gladiolen gaat door op 2 en 3 juni 2017 op het festivalterrein Boekel in Olen.

Benieuwd naar de andere namen?

Hou de website en de facebookpagina van Gladiolen in de gaten.