Heraanleg Markgravenstraat start op 27 maart

Bekijk alle nieuwsberichten »

14-03-2017

 

Op 27 maart start een aannemer met de heraanleg van de Markgravenstraat. Tijdens de eerste fase wordt er gewerkt van aan de Kleine Markt tot en met het kruispunt met Vossenberg. De werfzone is afgesloten voor het doorgaand verkeer. De omleiding loopt via de Koeterstraat, de Lierseweg en de Schoolstraat.

De parkeerterreinen van de sporthal en de kunstacademie blijven bereikbaar. Zowel het in- als uitrijden gebeurt via de Vossenberg (straat). Om dit veilig te laten verlopen, staan er tijdelijke verkeerslichten aan de in- en uitrit. In de Vossenberg (straat) geldt eenrichtingsverkeer tussen de Madrigaalstraat en de Bolwerkstraat. Zo ontstaat er een verkeerslus. U kunt het parkeerterrein oprijden vanop de Lierseweg, via de Glasstraat, de Madrigaalstraat en Vossenberg (straat). Het parkeerterrein verlaten gaat via Vossenberg (straat) naar de Bolwerkstraat of de Lierseweg.

Tijdens de heraanleg plaatst de stad elke week een korte update over het verloop van de werkzaamheden op www.herentals.be/heraanleg-markgravenstraat.