Tweede editie van MidzomerThals op zondag 25 juni

Bekijk alle nieuwsberichten »

06-06-2017


Op zondag 25 juni organiseert de Herentalse cultuurraad voor de tweede keer MidzomerThals. Rond het kasteel van Le Paige stellen de Herentalse culturele en socio-culturele verenigingen zich tussen 13:00 en 18:00 uur aan het publiek voor met een informatiestandje. De bezoeker kan daarbij genieten van een fris drankje of van één van de zelfbereide versnaperingen die de verenigingen aan hun standjes aanbieden. Music Band Avanti, het Harmonieorkest van het Sint-Jozefscollege, Kamermuziekensemble Luciano en Vocaal Ensemble Markant vergasten u op een optreden en dichter Jef Versmissen leest voor uit eigen werk.


Ondertussen kunnen kinderen hun oude spullen (speelgoed, boeken, strips, kleding...) te koop aanbieden op een kinder-rommelmarkt in het park van het kasteel. Inschrijven hiervoor is mogelijk via de website midzomerthals.cultuurraadherentals.be.


De dag wordt afgesloten met optredens van De Nachtwacht en The Chalkheads op het vrij podium dat begint om 18:00 uur.


MidzomerThals vindt plaats op zondag 25 juni van 13:00 tot 22:00 uur op het domein van kasteel Le Paige in Herentals. De toegang is gratis. Meer info op midzomerthals.cultuurraadherentals.be.