Gezelligheid troef met het boerkesfeest

Bekijk alle nieuwsberichten »

10-08-2017

 

Op zondag 3 september bruist het gezellige pleintje van Beilen in O.-L.-V.- Olen van kermis -en feestplezier. De verkeersvrije straten rondom het beeld van het Boerke van Olen vormen een mooi decor voor de negende editie van het Boerkesfeest.

Het boerkesfeest is een typisch Kempens dorpsfeest met straatanimatie, leuke theatervoorstellingen en nostalgische kermisattracties. Zo kan je deelnemen aan een swingende optocht met een gigantisch grote poppenman die danst met een ballerina. Laat je verbazen door Barto die acrobatie en clownerie met elkaar verstrengelt. Bij een echte waarzegster kan je je toekomst laten voorspellen, bij een echte barbier je baard laten scheren. En ook dit jaar kan je weer komen kijken naar een fascinerende roofvogelshow.

Je actief uitleven kan tijdens de boerendart. Of heb je het liever iets rustiger? Geniet dan van de volkse ambiance en muziek en smul tussendoor van onze pensen met een streekbiertje. Kom tijdig als je een plaatsje wilt bemachtigen op onze terrassen.