De Schakel 2017

Bekijk alle nieuwsberichten »

14-08-2017

 

Op zondag 27 augustus wordt De Schakel weer georganiseerd. In de Antwerpse Kempen zal er weer ge-schakel-d worden, van Meersel-Dreef tot Veerle en van Mol-Rauw tot Vorselaar.

Het concept is niet veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Duidelijk afgepijlde routes – in 2 richtingen - en 44 start- en controleplaatsen, die "Kempenhutten" genoemd worden. In die hutten is altijd iets te beleven maar ze zijn allemaal verschillend. Overal is de couleur locale herkennen en er is iets om de inwendige mens te verstevigen.

De routes zijn uitgezet op rustige wegen. Daardoor is De Schakel nog mooier. De deelnemer kiest zelf een route uit het grote aanbod. Om de 10 à 15km is er een Kempenhut.

De deelnameprijs is voor volwassenen € 4,-- . Voor kinderen tot 12 jaar slechts € 1,--. Bij inschrijving ontvang je bovendien een kaart met kortingsbonnen ter waarde van meer dan 20,00€

Er zijn ook dit jaar weer waardevolle prijzen. De totale prijzenpot bedraagt meer dan 17.000,00   €, waaronder twee e-bikes van Batavus. En zes verblijven van een week in een B&B bij Vlamingen in Frankrijk! Voor de kinderen tot twaalf jaar zijn aparte prijzen voorzien. De hoofdprijs is een kinderfiets van Batavus.

Ook in 2017 zal De Schakel weer de plezantste afsluiter van de zomervakantie zijn. Neem een kijkje op www.schakel.be