Vernieuwingsproject Geelseweg (N13) van start - blijf op de hoogte

Bekijk alle nieuwsberichten »

25-08-2017


 Grijpkranen en graafmachines zijn ondertussen druk in de weer op de Geelseweg. De slechte rijbaan en gevaarlijke fietspaden verdwijnen, jonge boompjes verschijnen en proper en vuil water worden gescheiden. Check www.slimdoorolen.be voor de laatste stand van zaken.


Hoe geraak je door de werken?

Als (buurt)bewoners of gebruiker van de N13 moet je nog tot het voorjaar van 2019 rekening houden met matige tot grote verkeershinder. Er zijn verschillende manieren om snel op de hoogte te zijn van de stand van zaken:
•Schrijf je via de digitale nieuwsbrief over de N13 en je bent tot het einde van de werken goed geïnformeerd dankzij updates in jouw mailbox.
•Neem geregeld een kijkje op www.slimdoorolen.be voor de stand van zaken, contactgegevens, de timing, omleidingen en andere info.
•Volg het Facebook- en Twitteraccount van het lokaal bestuur van Olen.
•Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je elke werkdag tussen 8.00 uur en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be. Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer 0800 16 603.
•De contactgegevens van de andere nutmaatschappijen Eandis, Proximus en Telenet vind je op www.slimdoorolen.be bij ‘Vragen en nieuwsbrief’.