Campus Herentals DTL : Nieuw cursusprogramma

Bekijk alle nieuwsberichten »

28-08-2017


Zin om je bij te scholen of je competenties te versterken? Op HIK-campus Herentals DTL hebben ze alvast het nieuwe cursusprogramma voorgesteld voor het aankomende schooljaar.

In de kijker staat de nieuwe opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) die, in samenwerking met CVO HIK Geel, de kans biedt om een waardevol diploma secundair onderwijs te behalen. Je kiest uit één van de vele diplomagerichte opleidingen en combineert die met enkele basismodules AAV om zo op eigen tempo je diploma te verwerven.

Naast de nieuwe AAV-opleiding kan je op het CVO natuurlijk ook voor tal van andere cursussen terecht: van voeding en talen, over informatica en mode tot auto- en fietstechnieken. Met een ervaren, gemotiveerde docent voor de klas ontwikkel je jouw vaardigheden. Bovendien heeft de campus de opleidingen Kok en Lichaamsverzorging ondergebracht in gloednieuwe en perfect uitgeruste lokalen met professionele apparatuur. Een vak leren doe je op Campus Herentals DTL in de meest optimale omgeving!

Meer info over een cursus op HIK-campus Herentals DTL vind je op www.dtl.be. Inschrijven kan online of op het secretariaat (Kerkstraat 38, Herentals).