Topaffiche voor 48u Oevel

Bekijk alle nieuwsberichten »

05-09-2017

 

Op 15,16 en 17 september gaan in Oevel weer de “48 uren van Oevel” door. Dit jaar vieren we het 20-jarig bestaan. Het 8-koppig feestcomité, allemaal oudleiders van chiro Oevel, kunnen het organiseren van activiteiten niet laten. In de loop van het jaar worden er kleinschaligere activiteiten georganiseerd zoals een culinaire dorpswandeling of een dorpsbarbecue. Maar traditiegetrouw vinden de “48 uren van Oevel” plaats in september.

Vrijdagavond starten we met een mosseldrive-in, een uniek concept. Je kan met je kookpot tot op het kerkplein komen, en wij geven u de klaargemaakte mosselen mee samen met een portie frit. Ter plaatse eten is ook uiteraard ook mogelijk. Zaterdagnamiddag organiseren we wielerwedstrijden voor de +40-ers en -40-ers, en we sluiten af als apotheose met de dorpskoers waaraan enkel inwoners van Oevel of Trienenkant mogen deelnemen.

Zaterdagavond wordt een topavond qua entertainment. En bovendien GRATIS, ten minste als je ten laatste om 20.30 uur aanwezig bent. Na 20.30 uur betaal je 10 euro inkomgeld.

Om 21 uur is er het leuke optreden, voor jong en oud, van Cleymans en Vangeel. En om 23 uur het mega-optreden van ‘the magical flying thunderbirds”, volledig gratis dus als je er op tijd bij bent. Dit jaar dus gratis voor iedereen, speciaal voor deze feesteditie. Voor de inwoners van Oevel en Trienenkant is er ook nog een aanwezigheidstombola.

Op zondagmorgen is er de klassieker waar geen enkel dorp tegenop kan. Het dorpsontbijt, dit jaar met optreden van Baert Kaëll. Voor het dorpsontbijt dient wel vooraf ingeschreven te worden.

 

Alle info is terug te vinden op de website www.48urenvanoevel.be