Halloween avondzoektocht editie 2017 Hondenschool St.-Bavo

Bekijk alle nieuwsberichten »

16-09-2017

Op 28 oktober 2017 organiseren wij op onze hondenschool voor de 4de keer een Halloween avondzoektocht. Iedereen is welkom !! Ook dit jaar hebben we weer voor een verassing gezorgd. De deelnemers moeten naast het zoeken en oplossen van vragen en doe-opdrachten ook nog een mysterie zien op te lossen.

Het belooft alvast spannend te worden. We hebben ook nu weer aan onze trouwe viervoeters gedacht. Tijdens de tocht zal er niets zijn om te verschieten, waardoor ze gewoon rustig mee kunnen wandelen. Hierdoor wordt de wandeling ook interessant voor jonge kinderen. Voor de kinderen zijn er speciale vragen voorzien.

 

Aangezien het toch Halloween is, hebben we natuurlijk wel iets voorzien om de mensen de stuipen op het lijf te jagen. Alvorens ze aan de wandeling beginnen kunnen ze vrijblijvend door onze schrikgang gaan.

Tijdens de wandeling wordt er een hapje en een drankje aangeboden en na de wandeling krijgt elke deelnemer een warme kom pompoensoep met brood aangeboden.

 

Iedereen doet tevens ook nog mee om een mooie prijs te winnen !!

 

De deelnameprijs voor volwassenen is € 7 en voor kinderen tot 12 jaar is € 5.

Je kan starten vanaf 17u30 tot 19u.

Vooraf inschrijven mag maar is niet noodzakelijk op het volgende emailadres: info@bavootje.be

 

Voor de rest nog wat praktische informatie:

·         Breng zeker een zaklamp en een fluovest mee. Als je een hond meebrengt, zorg er dan voor dat deze ook goed zichtbaar is.

·         Draag aangepaste kledij

·         De wandeling is niet toegankelijk met buggy’s en rolstoelen

·         Het vertrek is voorzien op de terreinen van hondenschool St.-Bavo, Dikberd 25, 2200 Herentals