CVO HIK loopt voor goed doel

Bekijk alle nieuwsberichten »

29-09-2017

 

Ook dit jaar loopt CVO HIK weer voor het goede doel. De missie van het HIK-team? Een indrukwekkend aantal kilometers lopen én handbiken ten voordele van vzw To Walk Again.

De vzw To Walk Again gaat onder het motto ‘To Walk Again, To Work Again, To Live Again’ en werd destijds opgericht door Marc Herremans. Ze organiseren jaarlijks de loop- en handbikewedstrijd Run To Walk Again op het Sporta-domein in Tongerlo om geld in te zamelen voor de organisatie. Dit jaar vond die tijdens het weekend van 23 en 24 september plaats. De deelnemers leggen er dag én nacht samen zo’n 300km - of een zevental marathons - af en ook dit jaar was CVO HIK weer van de partij.

‘Run together, make a difference’

De twee kernwaarden van dit sportevenement zijn, uiteraard, sportiviteit, maar ook solidariteit en vriendschap. Iedereen loopt of handbiket voor hetzelfde doel en zamelt dankzij sponsoring geld in voor het goede doel. En dat maakt dit event ook zo speciaal: zelf bewegen om kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking de kans te bieden op beweging. Vandaar de slogan ‘Run together, make a difference’ - en dat is wat CVO HIK samen met de andere deelnemende teams heeft gedaan!