Lekkers met streken-terras strijkt neer tijdens Shop in Thals

Bekijk alle nieuwsberichten »

29-09-2017

 

Op zaterdag 14 oktober staat het Lekkers met Streken-terras op de Grote Markt. Twaalf lokale producenten van hoeve- en streekproducten zetten er hun producten in de kijker. Wandel rustig langs de kraampjes om kennis te maken met de producten, en zet u daarna op het gezellige terras om er uitgebreid van te genieten. Het Lekkers met Streken-terras is een organisatie van het stadsbestuur, de provincie Antwerpen en de middenstandsvereniging.

De deelnemers zijn Appelen Roes (appelen, peren, sappen), Bakkerij Mens (Herentalse Boompjes), Belgische Saffraan (saffraanproducten), Brouwerij Leysen (bier), Chocolatier Lornoy (chocolade en patisserie), De Kijfelaar (biologische groenten, aardappelen en vlees), Den Berk Délice (tomaten), Het ijskoetje (ijs), Hobbybrouwers Hopscheppers vzw (bier), Roothooft (schuimwijn), Vibe Distillers (gin) en Wijndomein Het eiken vat (witte en rode wijn).

Op 14 en 15 oktober vindt bovendien de herfsteditie van Shop in Thals plaats. De winkeliers in het stadscentrum verwelkomen u met open armen en zorgen voor animatie in de winkelstraten. Op zondag zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. U kunt die namiddag ook de wagens van de Herentalse Oldtimersrit bewonderen. Zij komen tussen 14 en 17 uur aan op de Grote Markt.