Shop in Thals

Bekijk alle nieuwsberichten »

05-10-2017

 

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vindt de herfsteditie plaats van Shop in Thals. De winkeliers in het stadscentrum verwelkomen u met open armen en zorgen voor animatie in de winkelstraten.

Op zaterdag 14 oktober staat het Lekkers met Strekenterras op de Grote Markt. Twaalf lokale producenten van hoeve- en streekproducten zetten er hun producten in de kijker. Wandel rustig langs de kraampjes om kennis te maken met de producten, en zet u daarna op het gezellige terras om er uitgebreid van te genieten.

Op zondag zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. U kunt die namiddag ook de wagens van de Herentalse Oldtimersrit bewonderen. Zij komen tussen 14 en 17 uur aan op de Grote Markt.

Om alles vlot te laten verlopen, past het college van burgemeester en schepenen de verkeerssituatie in het centrum tijdelijk aan. Op de noordkant van de Grote Markt (tussen Lakenhal en Hofkwartier) geldt er een parkeerverbod van vrijdag 13 oktober om 14 uur tot zaterdag 14 oktober om 20 uur. Op de Grote Markt en in het Hofkwartier is er op zondag 15 oktober van 6 tot 21 uur geen autoverkeer toegestaan en geldt er een parkeerverbod. Op het parkeerterrein achter zaal ’t Hof geldt een parkeerverbod op zaterdag 14 oktober van 8 tot 20 uur (veertien plaatsen) en op zondag 15 oktober van 6 tot 21 uur (volledig). In de Zandstraat is er geen autoverkeer toegestaan en geldt er een parkeerverbod op zaterdag 14 oktober van 11 tot 18 uur en op zondag 15 oktober van 12 tot 17 uur. De doorgang Collegestraat-Nieuwstraat blijft open.