Theaterling organiseert vierde familiequiz

Bekijk alle nieuwsberichten »

08-10-2017


Op zaterdag 11 november 2017 organiseert jeugdtheateratelier Theaterling al voor het vierde jaar op rij een quiz. Maar liefst 26 ploegen, goed voor 130 quizzers, kraakten vorig jaar hun hersenen in de feestzaal van kOsh Campus Collegestraat. “Het is eens een andere manier om als culturele vereniging naar buiten te komen en mensen te bereiken.” klinkt het bij het bestuur van Theaterling. “Ondertussen bereiden we ons volop voor op onze nieuwste productie: BOG., een coproductie met acht volwassenen van Theaterspektakel die samen de hele levensloop van de mens onderzoeken. De voorstelling is een poging het leven te herstructureren tot een bijzondere vertelling vol herkenbare en soms confronterende situaties uit alle levensfasen. De ene keer humoristisch, de andere keer emotioneel, maar elke keer diepmenselijk. Het leven zoals u het nog nooit zag: gestructureerd, samengevat en opgelijst aan de hand van alleen maar werkwoorden. En dat in één uurtje theater.  Op zaterdag 20 januari 2018 gaan we ermee in première.”


De rode draad doorheen de quiz is en blijft het rijke verleden van Theaterling en Theaterspektakel. “Het afgelopen jaar brachten Theaterling en Theaterspektakel opnieuw een aantal knappe producties op de planken. Deze leveren voldoende inspiratie op om leuke en gevarieerde vragen te bedenken zonder dat de quiz over de voorstellingen zelf gaat. Net als de vorige jaren kunnen ook mensen die onze producties niet bijwoonden probleemloos deelnemen.” zo verklaart Theaterling.


De quiz vindt plaats op zaterdag 11 november 2017, om 20u in de feestzaal van kOsh Campus Collegestraat, Collegestraat 46 te Herentals. Ploegen van maximaal vijf personen kunnen zich inschrijven per mail naar wouter.peeters1@gmail.com. De inkom bedraagt €15 en iedereen gaat minstens met een mooie prijs naar huis. Hopelijk tot dan!