Met de bus veilig door het eindejaar

Bekijk alle nieuwsberichten »

07-12-2017

 

De feestbussen van De Lijn brengen u op oudejaarsnacht veilig naar uw feestbestemming en weer thuis. De bussen rijden van tien uur ’s avonds tot zeven uur ’s morgens. U vindt de routes en rittenschema’s op www.herentals.be/feestbus.

Het oudejaarsnachtbiljet van De Lijn gaat dit jaar digitaal. Voor Herentals zijn er 310 gratis sms-tickets beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van een sms-ticket, moet u zich vooraf registreren via www.herentals.be/feestbus. Op oudejaarsavond activeert u uw ticket door EVENT te sturen naar 4884. Voor deze sms betaalt u wel zelf de providerkosten van 0,15 euro. Late beslissers kunnen ook op de bus zelf een ticket kopen. U betaalt dan 3 euro voor een gewoon ticket of 3,15 euro voor een sms-ticket. Uw ticket is geldig van zondag 31 december om 18 uur tot en met maandag 1 januari op alle bussen en trams van De Lijn. Wie een busabonnement heeft of gratis mag reizen met De Lijn heeft geen ticket nodig.

Feestvierders kunnen veilig met de bus naar de eindejaarsnachtfuiven Kiss Me On New Year’s Eve (in de sporthal van Noorderwijk) en Open Up New Year (in zaal ’t Hof) . Het stadsbestuur dankt de fuiforganisators voor hun medewerking aan deze BOB-campagne.