Kerstman veroorzaakt spectaculair ongeval in Mol

Bekijk alle nieuwsberichten »

07-12-2017

 

  Minder dan een halve werkdag na het vertrek van Sinterklaas naar Spanje, heeft de Kerstman een spectaculair ongeval veroorzaakt. De eerste verkenningsrit met zijn gloednieuwe kerstmobiel – zonder rendieren – eindigde woensdagochtend 6 december pardoes in de etalage van kledingzaak Checkpoint in Mol. Op een plek waar het plotseling sneeuwde ging de Kerstman aan het slippen en doorboorde hij met zijn wagen de vitrine van deze herenkledingzaak. De knalrode auto kwam tot stilstand met zijn snuit in de etalage, waarbij de achterzijde van het voertuig boven het voetpad bengelt.

 

Met deze spectaculaire etalage in de kersttijd is het Checkpoint team niet aan zijn proefstuk toe. De afgelopen kerstperiodes maakte zaakvoerders Niels en Michaël Daniels er een erezaak van om klanten en voorbijgangers te verbazen. Samen met enkele andere winkels laat Checkpoint het al enkele jaren permanent sneeuwen in deze gezellige winterperiode.

 

Spectaculairder dan ooit

Deze etalage gaat evenwel nog enkele stappen verder. Niels Daniels: “We wilden deze uitdaging absoluut aangaan. Onze kerstetalage moest dit jaar spectaculairder zijn dan ooit. Wat overtreft een auto die dwars door een vitrine rijdt? Niets, toch. Uiteraard maken we het ons nu niet gemakkelijk voor de komende jaren. Dat beseffen we maar al te goed.”

 

Winkelen als totaalbeleving

Waarom besteedt Checkpoint Mol zoveel tijd en middelen aan hun kerstvitrines? “Wij beschouwen winkelen als een totaalbeleving. We zien dit initiatief trouwens niet uitsluitend als promotie voor onze eigen winkel. Zo vinden we het geweldig dat er in Mol nog vele andere winkels creatief aan de slag gaan met hun etalage. Deze creatieve concurrentiestrijd tilt Mol als handelscentrum naar een hoger niveau. Dit jaar winnen wij, hoop ik.”