Gemeentebestuur Grobbendonk organiseert Buurtbabbel

Bekijk alle nieuwsberichten »

07-02-2018

 


Het gemeentebestuur van Grobbendonk hecht er veel belang aan om de mening van de inwoners te kennen. Inspraak en participatie brengen de burgers dichter bij het beleid. De burgers informeren en betrekken zijn dan ook prioritaire doelstellingen voor het bestuur. De burgemeester en schepenen weten graag wat er leeft in de verschillende buurten van Grobbendonk en Bouwel. Na edities in 2015, 2016 en 2017 is het tijd voor een stand van zaken. Daarom organiseren we opnieuw Buurtbabbels.


Op dinsdag 27 februari 2018 vindt de Buurtbabbel plaats in de gemeenschapscentrum De Volle Vaart, Vaartkom 6, Grobbendonk.

De buurtbabbel start om 19.30 uur (deuren open om 19.15 uur).

Het college van burgemeester en schepenen geeft tijdens deze Buurtbabbel een persoonlijke toelichting over projecten zoals o.a. de kasteelhoeve d’Ursel, de McCain-site, het fietspad N13, de oude pastorij van Grobbendonk, de integratie van gemeente/OCMW, de site van De Kiko en kinderopvang, de Industrieweg, wegenwerken, sociale zaken en de Mobiliteitsstudie Middenkempen.


Tijdens een informele babbel is er voldoende ruimte om vragen te stellen en wordt er geluisterd naar ideeën en suggesties van de burgers. Ondertussen trakteert het gemeentebestuur op een drankje.


Inwoners mogen hun vragen op voorhand insturen via elke.verhagen@grobbendonk.be vóór 14 februari 2018. 

Men hoeft niet in te schrijven om de Buurtbabbel bij te wonen. Iedereen is welkom!