Opening nieuwe jeugdafdeling bib Heist-op-den-Berg

Bekijk alle nieuwsberichten »

08-03-2018

 


Zoek je een zoekboek? Of liever iets over je lievelingsdier? Met ZIZO kun je nu Zonder Inspanning ZOeken in de nieuwe jeugdafdeling. Pictogrammen en kleuren wijzen je voortaan de weg. Geen ingewikkelde cijfertjes meer!
En er is nog heel wat veranderd. De kleur van de vloer, bijvoorbeeld. Paars, geel, groen of oranje, wat denk jij? En zijn er nog wel prentenboeken? Of staan ze nu gewoon ergens anders?

Een antwoord op al je vragen krijg je op zaterdag 10 maart, want dan wordt de vernieuwde jeugdafdeling officieel geopend.
Dat vieren we met een plechtig welkomstwoord, receptie, allerhande animatie, poëtisch kapsalon door Kip van Troje, drie vertelmomenten door de bib en de Academie Woord én een theater- en vertelvoorstelling van Meneer Zee en de Verhalenkat, ‘Natasja op de vlucht’. Het verhaal sluit aan bij het thema van de Jeugdboekenmaand: Wetenschap en Techniek.

De bib is doorlopend open van 10 tot 16 uur.
Doelgroep: 3-12 jaar, maar iedereen is welkom!
Inschrijven voor Meneer Zee en de Verhalenkat kan via 015 24 57 44 of bibliotheek@heist-op-den-berg.be (inschrijven is aangeraden, niet verplicht).