Olympisch goud voor Campus De Vesten!

Bekijk alle nieuwsberichten »

09-03-2018


Niemand minder dan Tia Hellebaut komt volgende week donderdag 15 maart onze school bezoeken. Onze leerlingen van de module sport en gezondheid krijgen een training op het hoogste niveau. Een mooie aangelegenheid om hun kunnen te tonen.


Dat Campus De Vesten een sportieve school is, is duidelijk. Naast de kans om wielrennen en extra uren sport als keuzevak te integreren in het urenpakket, zijn we ook volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe volwaardige richting Sport.


In en rond Herentals is er geen enkele mogelijkheid om de richting Sport te volgen. Herentals kent nochtans een rijke sporttraditie. Aangezien we een zeer sportieve school zijn en alle mogelijkheden en kennis in huis hebben voor een uitgebreid sportaanbod is het een logische stap in de verdere uitbouw van onze campus. We kijken uit naar nauwe samenwerkingsverbanden met Sport Vlaanderen en verschillende clubs in Herentals.


Zowel in TSO als in ASO zijn we volop bezig met deze richting kwaliteitsvol voor te bereiden. In het schooljaar 2019 - 2020 willen we van start gaan. Met het bezoek van Tia Hellebaut zetten we onze sportieve ambities extra kracht bij.
GO! Campus de Vesten Herentals: SAMEN leren voor een SUCCESvolle toekomst