Schoonheidsinstituut Beautyfie onderscheiden

Bekijk alle nieuwsberichten »

11-03-2018


Schoonheidsinstituut Beautyfie uit Vorselaar ontving op zondag 4 maart een “100% suikersalon-award” uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van ROYX PRO. ROYX PRO verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing over heel België. In 2 jaar tijd heeft ROYX PRO suikerontharing in België echt op de kaart gezet. Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% voor suikerontharing kiezen ipv het traditionele harsen. Deze instituten wilde ROYX PRO dan ook heel graag in de bloemetjes zetten.


Op 4 maart organiseerde ROYX PRO in hun pilootinstituut Payeska te Westerlo een “Sweet Sunday”. Op dit jaarlijks event kunnen alle ROYX PRO schoonheidsspecialistes langs komen om nieuwe producten te ontdekken, hun suikertechniek te verfijnen tijdens workshops of advies te krijgen over verkoop en marketing. Nieuw op deze editie van Sweet Sunday was de uitreiking van de “SUIKERSALON-AWARDS”. Zo’n 100 schoonheidsinstituten in België kozen er al voor om enkel nog met suikerpasta te werken voor ontharing. Sofie Lambaerts van Beautyfie was maar wat fier dat ze tijdens de “Sweet Sunday” haar award in ontvangst kon nemen.


“De reacties van de klanten in ons salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen,” zegt Sofie. “Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van ROYX PRO krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: WE DO IT SWEET!”