Rode Duivels op groot scherm

Bekijk alle nieuwsberichten »

06-06-2018

 

Op 18, 23 en 28 juni spelen de Rode Duivels hun wedstrijden in de eerste ronde van het wereldkampioenschap voetbal. Vzw Homahe zorgt opnieuw voor een groot scherm op de Grote Markt. Iedereen is welkom om onze nationale voetbalploeg aan te moedigen. Als de Rode Duivels verder doorstoten op het WK, kunt u ook op de Grote Markt terecht voor de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en wie weet zelfs voor de finale op zondag 15 juli.

Om alles vlot te laten verlopen, past de stad de verkeerssituatie op de zuidkant van de Grote Markt (tussen Kerkstraat en Lakenhal) tijdelijk aan:

• Parkeerverbod van maandag 18 juni om 8 uur tot dinsdag 19 juni om 10 uur
• Verkeersvrij op maandag 18 juni vanaf 15 uur

• Parkeerverbod van zaterdag 23 juni om 8 uur tot zondag 24 juni om 10 uur
• Verkeersvrij op zaterdag 23 juni vanaf 12 uur

• Parkeerverbod van donderdag 28 juni om 8 uur tot vrijdag 29 juni om 6 uur
• Verkeersvrij op donderdag 28 juni vanaf 18 uur

Meer informatie: schepen Jan Michielsen, gsm 0468-18 00 33

Braderij wordt Shopping Festival

Van woensdag 27 juni tot en met zaterdag 30 juni zorgt het Shopping Festival voor heel wat leven in het stadscentrum. De handelaars en horeca-uitbaters zorgen elke dag voor optredens en animatie in de winkelstraten. ’s Avonds vindt er telkens een evenement plaats op de Grote Markt. Op woensdagavond blaast de Wallace Pipe band het festival op gang. Op donderdag kunt u de WK-wedstrijd van de Rode Duivels volgen op een groot scherm en op vrijdag is er een optreden van de Johnny Cash Tribute Band. Op zaterdag sluit de Boogie Wonderband Disco het Shopping Festival af.

Om alles vlot te laten verlopen moet de stad de verkeerssituatie in het centrum tijdelijke aanpassen. De bewoners van de betrokken straten vinden het aangepaste verkeersreglement binnenkort in hun brievenbus. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.herentals.be/wegen-en-verkeer of bij het stadsloket (tel. 014-28 50 50).