Hinder Oevelseweg vanaf 23 september

Bekijk alle nieuwsberichten »

21-09-2019

 

Vanaf maandag 23 september herstellen de medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad ter hoogte van Oevelseweg, aan de kant van de oneven huisnummers. De werken verlopen in verschillende fases en brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 15 november.


Tijdelijke enkelrichting

Tijdens de eerste fase werkt Technische Dienstverlening ter hoogte van het kruispunt met Geelseweg in de richting van Krentzen. Er geldt gedurende deze periode enkelrichting komende van O.-L.-V.-Olen in de richting van Geelseweg. Dit omwille van de verkeerslichten in de onmiddellijke omgeving.

 

Omleiding


Verkeer dat tijdens de eerste werkfase vanaf Geelseweg richting O.-L.-V.-Olen wil rijden volgt de omleiding via Gerheiden, Gestelstraat, Watertorenstraat en Kasteelstraat.

Beurtelingse doorgang

Gedurende de tweede fase, wanneer er gewerkt wordt voorbij het kruispunt met Krentzen (meer richting O.-L.-V.-Olen), is er een beurtelingse doorgang. De werkzones hebben een maximale lengte van 30 meter.

Fietsers

Fietsers kunnen te allen tijde door. Zij kunnen ter hoogte van het afgesloten gedeelte veilig gebruikmaken van de rijweg om vervolgens terug aansluiting te vinden op het fietspad.

Bewonersbrief

De bewoners in de werkzone ontvangen een bewonersbrief