Werken Olen-Centrum - Kruispunt Boerenkrijglaan één week langer open: dicht vanaf 28 oktober

Bekijk alle nieuwsberichten »

19-10-2019

 

De afgelopen dagen communiceerden we via allerlei kanalen dat zowel het kruispunt Bulestraat-gewestweg N152 als het kruispunt Boerenkrijglaan-gewestweg N152 vanaf maandag 21 oktober dichtgaan voor alle verkeer, ook voor zachte weggebruikers. Na wat planningsverschuivingen treedt er een wijziging op.


Kruispunt Bulestraat dicht vanaf 21/10, kruispunt Boerenkrijglaan vanaf 28/10

Na nieuwe planningsbesprekingen is beslist om het kruispunt met Boerenkrijglaan één week langer open te houden. Het kruispunt N152-Boerenkrijglaan gaat dus dicht op 28 oktober in plaats van 21 oktober. Deze wijziging komt de lokale mobiliteit ten goede.

De aannemer legt in de week van 21 oktober riolering aan vanaf het kruispunt Bulestraat-gewestweg N152 tot 50 meter in de Bulestraat. Dit kruispunt gaat dus wel dicht op maandag 21 oktober en dit tot het einde van het jaar voor de verdere afwerking.

Vanaf maandag 28 oktober (*) voert de aannemer dezelfde rioleringswerken uit op het kruispunt met Boerenkrijglaan. Het kruispunt N152-Boerenkrijglaan gaat vanaf dan dicht tot het volledig afgewerkt is. Drogebroodstraat of Boerenkrijglaan in- of uitrijden doe je vanaf dan best via Oevel en Oosterwijk. 

* Merk je in het begin weinig beweging in de werfzone ter hoogte van Boerenkrijglaan, dan is de aannemer wellicht nog eventjes bezig ter hoogte van Bulestraat. Rioleringswerken zijn immers onderhevig aan allerlei externe factoren.