De Handelshart Herentals Cadeaucheque in elke winkel van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven

Bekijk alle nieuwsberichten »

30-10-2019

 

 

 

De Handelshart Herentals Cadeaucheque is een ideaal geschenk voor de eindejaarsfeesten. Wie de cheques cadeau krijgt, kan daarmee in bijna elke winkel van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven betalen voor een aankoop naar keuze. Vanaf 1 november stijgt het aantal handelaars die de cheques kunnen aannemen immers van 130 naar meer dan 500! Dat is een verviervoudiging van het aantal handelszaken. Vraag er zeker naar bij uw favoriete handelaar. Ook de groene Helemaal Herentals cheques kunt u vanaf 1 november gebruiken in al deze zaken. De groene cheques blijven geldig tot hun vervaldatum.

 

 

 

Wilt u cadeaucheques geven aan vrienden en familie? Dat kan. Er zijn cheques van 5, 10 en 20 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in de mooie bijbehorende geschenkverpakking. De Handelshart Herentals Cadeaucheques zijn te koop bij de dienst toerisme (Grote Markt 35) en aan het stadsloket (Augustijnenlaan 30).

 

 

 

U koopt met de cadeaucheque niet enkel het ideale geschenk, u steunt ook de handelaars van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Doen dus!