Santens opent nieuwe winkel in Herentals op de Geelseweg

Bekijk alle nieuwsberichten »

05-11-2019

 

Santens, dé partner voor professionals in kwalitatief beslag en gereedschap, opent een nieuwe vestiging in Herentals. Na vestigingen in Gent, Brugge en Sint-Niklaas volgt de plechtige opening van de nieuwe winkel van Santens. Al meer dan 80 jaar is Santens de partner voor professionals in kwalitatief bouwbeslag en gereedschap. De opening mag dus niet ongemerkt voorbij gaan.

 

Net als de andere vestigingen kenmerkt deze vestiging zich door een uitgebreid assortiment, ruime openingsuren en medewerkers met een grote technische kennis. Maar het mooie gebouw met enkele progressieve elementen maken van deze winkel een echt uithangbord van Santens.

 

Op donderdag 21 november 2019 volgt de grote opening. Het belooft een mooi evenement te worden met tal van leveranciers die aanwezig zijn om hun productnieuwigheden en demonstraties te laten zien. Daarnaast vindt in de winkel een geanimeerde modeshow plaats, is er live muziek en tal van andere zaken. Geniet met een hapje en een drankje van deze nieuwe winkel.