Kerstshoppen in Herentals

Bekijk alle nieuwsberichten »

20-11-2019

 

 

 

Tijdens de eindejaarsperiode straalt het historische stadscentrum een en al gezelligheid uit. Samen met de vele café-, hotel-, en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, waar u een groot aanbod vindt aan originele kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding.

 

 

 

Winkels open op zondag

 

 

 

Op zondag 8, 15 en 22 december zijn de winkels open van 13.30 uur tot 17.30 uur. De Zandstraat is verkeersvrij, dus u kunt rustig langs de winkels kuieren.

 

 

 

Win mooie prijzen met de eindejaarsactie van de Herentalse handelaars

 

 

 

De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals en de stad organiseren opnieuw een grote eindejaarswedstrijd. De hoofdprijs is een elektrische step. Verder zijn er nog meer leuke prijzen zoals een citytrip voor twee personen en Handelshart Herentals Cadeaucheques. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u tussen 1 en 31 december stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als u vijf stempels van vijf verschillende winkels hebt, kunt u uw wedstrijdformulier indienen. U vindt het wedstrijdformulier in de Stadskrant of bij de handelaars.

 

 

 

 

 

Handelshart Herentals Cadeaucheques, het ideale geschenk

 

 

 

Weet u niet wat te kopen voor uw familie, geliefden of vrienden? Dan biedt de Handelshart Herentals Cadeaucheque u een perfecte oplossing. U kunt de cheques gebruiken in bijna alle handelszaken van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). De dienst toerisme is extra open op zondag 8, 15 en 22 december van 13 tot 17 uur en op maandag 23 en 30 december van 9 tot 12 uur.