Snoeiwerken in Stadspoortstraat en Molenvest

Bekijk alle nieuwsberichten »

26-11-2019

 

De komende weken krijgen de bomen in de Stadspoortstraat en de Molenvest een snoeibeurt. Deze werkzaamheden brengen enige verkeers- en geluidshinder met zich mee. De aannemer werkt telkens tussen 8 en 17 uur en maakt gebruik van een hoogtewerker, kettingzaag en hakselaar.

In de Molenvest werkt de aannemer van maandag 2 tot woensdag 4 december aan de zijde van de oneven huisnummers en van dinsdag 10 tot donderdag 12 december aan de zijde van de even huisnummers. Om het herstel van de lindebomen te bevorderen, beperkt de snoei zich dit jaar tot de dikste takken.

In de Stadspoortstraat vinden de snoeiwerken plaats op vrijdag 13 december en van maandag 16 tot donderdag 19 december. De platanen aan de zijde van Kleerroos krijgen een drastische snoeibeurt. De jongere bomen aan de zijde van de Ernest Claesstraat worden opgesnoeid.

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, de snoeiwerken enkele dagen vroeger of later kunnen starten. De parkeerverbodsborden worden minstens 24 uur op voorhand geplaatst. Voor meer informatie kunt u steeds terecht op www.herentals.be/wegen-en-verkeer.