DERDE EDITIE WAG’S NIGHT BIJ KFC LINDA OLEN

Bekijk alle nieuwsberichten »

16-02-2020


 Op zaterdag 29 februari vindt de derde editie van de WAG’s NIGHT plaats in Olen. Vanaf 19 uur stellen elf vrouwelijke ondernemers hun winkelstanden open voor bezoekers in de kantine van KFC Linda Olen, gelegen in de Kattenbos. Dit initiatief helpt lokale ondernemers om hun zaak in het licht te zetten.


Dit jaar zijn er weer tal van leuke standhouders met een gevarieerd aanbod. Er zijn standjes met accessoires en juwelen van Axelishes, Victoria Juwelen en ’t Kreatifke. Schoonheidsinstituut Elly zorgt voor make-up en schoonheidsinstituut Miyabi brengt een egale spraytan aan en stelt haar producten van Nannic en Payot voor na een gelaatsanalyse.


La Vie en Yo zorgt steekt je in een nieuwe outfit met het gepaste stijladvies en denkt ook aan de aanwezige mannen. De nieuwe herencollectie zal die avond voor het eerst voorgesteld worden. Delphine Herentals stelt die die avond niets te koop maar tonen hun collectie door een modeshow. Alles kan in de winkel aangekocht worden. Cindy van Kesbeek zorgt voor het gepaste stijl- en kleuradvies. 


Les étoiles brengt geurkaarsen, geurstokjes en decoratie mee en Betty stelt haar nieuwe wenskaartjes ten toon.


VERLOOP


Bij aankomst worden de vrouwen verwend met een glaasje cava, een hapje en een goodiebag gevuld met toffe goodies, staaltjes en kortingsbonnen van de standhouders. Mannen hoeven geen inkomkaart te kopen, voor hen is het evenement gratis. Zij kunnen gezellig een biertje gaan drinken aan de bar terwijl hun vrouwen naar hartenlust winkelen.
Er is een hele avond drank en eten te verkrijgen zoals heerlijke spaghetti van traiteur Van Hemelen, gin van Les étoiles en natuurlijk ook frisdrank aan de bar.


PRAKTISCH


Het evenement begint om 19 uur en sluit af om 22:30 uur met een afterparty. Voor het evenement kunnen toegangskaarten gekocht worden bij alle standhouders. Een kaart kost 10 euro. Vanaf 22:30 uur is de toegang gratis.