Met de belbus op kroegentocht

Bekijk alle nieuwsberichten »

06-03-2020

Op 11 april organiseert de Tielense fanfare voor het negentiende keer een muziekkroegentocht. Deze loopt langs zes kroegen waar verschillende bands hun eigenste rock, blues, pop, punk, swing en meezingers laten horen. De bands spelen telkens een set van 40 minuten waarna bezoekers door kunnen naar een andere kroeg. Wie het een beetje uitzoekt kan zo het optreden van alle zes de orkesten bijwonen.

Bezoekers laten hun auto gewoon thuis want de organisatoren rijden met gratis pendel-belbussen tussen de buurgemeenten en de deelnemende cafés.
In Tielen kiezen we voor een brede waaier aan muziekgenres en de inkomprijs is op maat van de jeugd.

We opteren steeds voor een mix van lokaal talent en nationale of internationale toporkesten. Dit jaar staan de Lucky Dados op onze affiche. Het is een Spaanse Punk/Rockabilly groep die over gans de wereld toert en er successen oogst.

Is het mogelijk om dit evenement op te nemen in de agenda van PDG FM?
Hieronder vindt u een korte voorbeeldtekst.

Voor een avondje rock, pop, blues en een lekkere pint, kom je op zaterdag 11 april naar Tielen. Dan organiseren de Kempenzonen er voor de 19de keer een Muziekkroegentocht in het dorpscentrum.

Vanaf 21.00 uur kan je in 6 cafés een live band aan het werk horen. Een gratis belbus pendelt tussen de kroegen en haalt bezoekers op in de buurgemeenten. Een inkomkaart kost 9 euro of 7 in voorverkoop.

Meer info vind je op www.kempenzonen.be