GO! Herentals Campus De Vesten krijgt steun van Rotary Herentals bij de heropstart van de school.

Bekijk alle nieuwsberichten »

07-05-2020

 

   Vrijdag 15 mei starten de lessen op Campus De vesten Herentals voor de eerste, tweede en zesde leerjaren van de lagere school en de zesde en zevendejaars van het secundair.

Veiligheid staat voorop en we zijn volop bezig met de herorganisatie van onze campus om dit alles in goede banen te leiden. Er worden maatregelen genomen om de social distancing te garanderen en veiligheidsmaterialen worden aangeschaft. Een behoorlijke extra kost voor onze campus, maar we zullen onze leerlingen op een warme en veilige manier terug verwelkomen.

Rotary Club Herentals zocht een manier om de Herentalse scholen te ondersteunen. Ze konden een lading van 1800 flesjes handgel van 200 ml kopen en zullen deze bij de opstart van de scholen op 15 mei laten verdelen onder de leerlingen. Een nobel initiatief van de Rotary Club. We kunnen hierdoor elke leerling een eigen flesje ontsmettende handgel aanbieden.

 

Rotary Club Herentals heeft in het verleden ook reeds de plaatselijke jeugd gesteund. Vorig jaar heeft onze school mogen rekenen op een mooie sponsoring van ons anti-pest project “Over de streep”.

 

Bijzonder fijn dat onze school in deze moeilijke tijden kan rekenen op het sociaal engagement van enkele Herentalse verenigingen en bedrijven. Enkele weken geleden mochten we ook al rekenen op een gulle gift van een partij laptops om te verdelen onder onze leerlingen in het kader van het afstandsleren.