Gezocht : Rolstoel

Bekijk alle nieuwsberichten »

20-05-2020

Maandagmiddag ging de grootvader van één van onze lezers wat spulletjes weg doen naar de kringwinkel in Herentals met zijn rolstoel. Hij vervoerde een rode bak met een grote zak met spulletjes. Deze zak met spulletjes moest hij leveren aan een hele grote magazijn. Dit deed hij dus en met deze verteld hij aan een medewerker dat hij de rode bak en de rolstoel terug moest hebben.

Na een hele lange tijd wachten komt er iemand aan van de kringwinkel waarop mijn grootvader vraagt waar is nu mijn rolstoel, het verbijsterend antwoord was dat deze verkocht was .

"Misverstanden kunnen gebeuren maar toch laat ik het hier niet bij‼️ Mijn grootvader is thuis te voet met rolstoel om +_13thuis vertrokken en was pas om +_ 16h thuis! Dus heeft hij daar heel lang moeten wachten!!! Met deze hebben ze hem thuis moeten afzetten met de auto omdat hij zich niet zonder rollator of rolstoel kan verplaatsen of toch moeilijk omdat het te ver is voor hem! ‼️Zou graag aan de mogelijke koper willen vragen om deze terug te kunnen bezorgen ⁉️Aan de kringwinkel zodat hij terug naar de eigenaar kan gegeven worden! Dit had niet mogen gebeuren! Met deze rolstoel gaat hij bijna dagelijks bij goed weer naar het parkje en kan hij daar rustig vertoeven in zijn rolstoel! Die van zijn geliefde vrouw is geweest dus ook van emotionele waarde!