Persbericht KLJ Noorderwijk

Bekijk alle nieuwsberichten »

04-06-2020

 

Vanwege de corona-crisis zijn ook wij van KLJ Noorderwijk genoodzaakt om, met heel veel pijn in het hart, onze alombekende Openluchtfuif dit jaar te annuleren. We hadden iedereen heel graag zaterdag 1 augustus willen verwelkomen op onze terreinen om samen tot in de late uurtjes te kunnen feesten, maar dit lijkt ons in deze tijden niet verantwoord.

Omdat we met onze werking doorheen het jaar verschillende kosten moeten maken, zien we nu een belangrijke inkomstenbron verloren gaan. Om dit op te kunnen vangen, kwamen we op het idee om steunpakketten te verkopen.

Er zijn verschillende soorten pakketten. Zo kan men kiezen tussen witte, rode of rosé wijn, geselecteerd door Vinhmm. Daarnaast zijn er ook verschillende biermanden verkrijgbaar, met ofwel blond bier, donker bier, fruitig bier of een mandje met allemaal verschillende soorten flesjes bier. En voor zij die geen alcohol drinken, zijn er ook nog snoepzakjes.

Via het formulier op onze website, https://kljnoorderwijk.be/Verkoop-steunpakketten, is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. De pakketten kunnen afgehaald worden op zaterdag 4 juli, tussen 15 en 19 uur.

Alvast enorm hard bedankt om ons te willen steunen!

De leiding van KLJ Noorderwijk