Vanavond werken in Herentals Oost

Bekijk alle nieuwsberichten »

16-06-2020

In de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 juni worden er herstellingswerkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van het op- en afrittencomplex Herentals-Oost. Dat gebeurt richting Hasselt. Er worden herstellingen uitgevoerd aan de in- en uitvoegstroken. Ook aan de aansluiting van de afrit Herentals-Oost met de Koning Boudewijnlaan in Olen wordt er gewerkt. Daar wordt de afrit volledig binnen de verkeerslichtenregeling van het kruispunt gebracht.

Het verkeer naar het op- en afrittencomplex wordt omgeleid richting Geel-West. Het verkeer van de Koning Boudewijnlaan moet via Hezewijk en de Herentalsesteenweg in Olen rijden. Zwaar verkeer volgt een grotere omleiding. De werken duren van dinsdagavond 20u tot woensdagmiddag 12u.

Bericht gemeente Olen

In de nacht van dinsdag 16 tot woensdagmiddag 17 juni vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) het asfalt op de uitvoeg- en invoegstrook van de E313 richting Hasselt. Dit ter hoogte van Herentals-Oost. Bijkomend wordt ook de Koning Boudewijnlaan (N152) afgesloten voor werken vanaf de oprit van Delhaize (Olen-Centrum) tot net na de op- en afrit E313 richting Hasselt. Concreet wordt de toplaag asfalt verwijderd en vervangen door een nieuwe laag.