Zwembaden van het Netepark open

Bekijk alle nieuwsberichten »

03-07-2020

 

Vanaf woensdag 1 juli openen de zwembaden van het Netepark. Dit gebeurt onder strikte coronavoorwaarden. Er mogen maximaal 1.500 bezoekers per dag het recreatiedomein bezoeken, met een maximum van 250 bezoekers op hetzelfde moment in de zwembaden. Op drukke dagen raden we aan om uw ticket online te reserveren via www.herentals.be/netepark/reservatie. Inwoners uit Herentals kunnen drie dagen vooraf een ticket reserveren, inwoners uit de regio Neteland, Nijlen, Kasterlee en Lille twee dagen vooraf. Voor inwoners van andere gemeenten kan dit één dag vooraf. Op drukke dagen is er een doorschuifsysteem in de zwembaden zodat iedereen die reserveerde een frisse duik kan nemen. Het wedstrijdbad is voorbehouden voor abonnement- en baantjeszwemmers. De huidige tarieven blijven behouden en een ticket geeft u toegang voor een hele dag. Inwoners van Herentals krijgen gratis toegang tot de speeltuin.

Het recreatiedomein is tijdens de zomervakantie open van 9 tot 20 uur. De zwembaden openen vanaf 10 uur. Reserveren kan via www.herentals.be/netepark/reservatie of tel. 014-85 97 10. Houd bij uw bezoek anderhalve meter afstand en was regelmatig uw handen. Blijf thuis als u ziek bent.

Dankzij het harde werk van onze stadsdiensten, hoeven we in september ook niet te sluiten voor onderhoud. Daar hebben we tijdens de corona-sluitingsperiode al werk van gemaakt. Grote dank aan alle medewerkers die zich daarvoor, en in andere diensten van de stad doorlopend hebben ingezet en hard hebben doorgewerkt tijdens de lockdown!