Zomershopping in Herentals

Bekijk alle nieuwsberichten »

29-07-2020

 

Kom deze week coronaproof koopjes jagen tijdens de zomershopping in het stadscentrum van Herentals! Winkelen kan elke avond tot 20 uur en ook op zondag 2 augustus openen verschillende winkels de deuren. Het hele kernwinkelgebied wordt opgefleurd met kleurrijke banners met Hertalse uitdrukkingen. Wilt u een T-shirt met zo'n uitdrukking erop winnen? Kom dan iets drinken op een van de terrasjes in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven en surf naar www.handelshart.be/horeca.

Om uzelf en elkaar te beschermen is het verplicht om een mondmasker te dragen, ook in openlucht. Kom alleen winkelen en blijf ook de andere hygiënemaatregelen goed opvolgen: hou voldoende afstand van elkaar en ontsmet regelmatig uw handen.

De Zandstraat is autovrij op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus van 9 tot 20 uur. De doorgang tussen de Collegestraat en de Nieuwstraat blijft open. De zuidkant van de Grote Markt en een deel van de Kerkstraat zijn elke avond vanaf 17 uur autovrij en op zondag de hele dag. Zo kunt u rustig plaatsnemen op de extra zomerterrassen.