Nieuw openbaar onderzoek naar windmolens op Hoevereveld

Bekijk alle nieuwsberichten »

13-08-2020

 

Luminus diende een wijzigingsverzoek in voor de omgevingsvergunningsaanvraag voor windmolens op Hoevereveld. Het wijzigingsverzoek werd aanvaard en van 3 augustus tot 1 september 2020 loopt er een nieuw openbaar onderzoek. Door de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om een infomoment te organiseren. Luminus licht u daarom het project toe via www.luminus.be/herentals-hoevereveld.

Bent u geïnteresseerd in de omgevingsvergunningsaanvraag, dan vindt u dit terug via www.omgevingsloket.be. Wilt u het volledige dossier inkijken? Dan kunt u een afspraak maken bij de dienst omgeving via www.herentals.be/openbaar-onderzoek.

Het nieuw openbaar onderzoek biedt u de mogelijkheid om uw bezorgheden en opmerkingen te delen tot 1 september 2020, met vermelding van het referentienummer (OMV_2017009521). Dit kan via het omgevingsloket op www.omgevingsloket.be, met een mail naar info@herentals.be of met een brief aan het college van burgemeester en schepenen (post of tegen ontvangstbewijs afgeven aan het stadsloket).