Startdag van KSA Herentals

Bekijk alle nieuwsberichten »

04-09-2020

  De jaarlijkse startdag van KSA Herentals zal dit jaar doorgaan op zaterdag 19 september. Voor de jeugdbeweging is het dit jaar een nieuwe start. Jarenlang hadden ze hun thuisbasis in de kOsh Campus Collegestraat. Dit jaar zijn ze echter verhuisd naar een gloednieuwe locatie in de Kapucijnenstraat.

Iedereen van 6 tot en met 16 jaar is meer dan welkom. De startdag van KSA Herentals begint om 13u30 aan hun nieuw lokaal te Kapucijnenstraat 7, Herentals. De bedoeling van deze dag is om iedereen die wil te laten proeven van wat een jeugdbeweging als hobby allemaal te bieden heeft, maar ook om hun gloednieuwe nieuwe locatie voor de eerste aan het publiek te tonen.

De leiding is alvast erg gemotiveerd om het nieuwe werkjaar in te vliegen. Ze zullen er bovendien ook alles aan doen om hun startdag zo veilig mogelijk te doen verlopen door zich aan de meest recente maatregelen mbt COVID-19 te houden. De startdag zal daarom ook opgedeeld worden in bubbels.

Indien u bijkomende vragen heeft, of omwille van omstandigheden graag eens een andere keer komt proberen kan u ze steeds bereiken via hun Facebook-pagina, ook doorheen de rest van het jaar. facebook.com/ksaherentals