Op wandel met Warme William

Bekijk alle nieuwsberichten »

02-12-2020

 

 Van 7 december tot 10 januari kunt u met het hele gezin de Warme William-wandeling doen. De wandeling start aan de dienst toerisme op de Grote Markt en volgt een route van 4 kilometer door het centrum van Herentals. Onderweg komt u opdrachten en letters tegen. Vul de letters in op het antwoordblad, breng dit uiterlijk op 10 januari binnen en maak kans op een leuke prijs!

 

Het antwoordblad met routebeschrijving kunt u downloaden via www.herentals.be/warme-william. Achteraf kunt u uw antwoorden ook via het onlineformulier op deze webpagina indienen. Hebt u liever een papieren exemplaar? Dat kunt u ophalen bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). Houd er wel rekening mee dat u hier momenteel enkel terecht kunt na afspraak (tel. 014-21 90 88). Het ingevulde antwoordblad kunt u in de brievenbus steken bij de dienst toerisme of bij de dienst gelijke kansen en preventie (Nederrij 115). De winnaars worden gecontacteerd in de week van 18 januari 2021.

 

Tijdens de Warme William-wandeling leren kinderen dat praten over hun gevoelens oké is. Ook u kunt een Warme William voor hen zijn. Een Warme William is iemand die écht naar anderen luistert. Het is iemand die u vraagt hoe het écht met u gaat.